Jasadi

Gold healing sessie

Gold Healing heeft een sterk transformerende en zuiverende werking, via een krachtige energetische straal met de zuiverende energie van het edelmetaal goud. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om het weren van het negatieve en om ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister verdwijnen door haar gouden licht te stralen.

Werking en eigenschappen Gold Healing
Gold Healing heeft als eigenschap om gevoelens van angst, negativiteit en zwaarmoedigheid, depressies uit te bannen uit het fysieke en energetische systeem. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert jouw energetische en fysieke lichamen en energieveld. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste zware energie├źn doordat na deze healing je omringt zult zijn met dit Gouden Licht.

Gold Healing werkt sterk op het emotionele en psychische vlak. Vaak zit de oorzaak van vele lichamelijke ziektes in onopgeloste emotionele en psychische issues.

Gold Healing en kinderen
Gold Healing is goed toepasbaar op kinderen en (jong)volwassenen, die

  • energetisch in onbalans zijn
  • gevoelig (hoog sensitief) zijn
  • psychische klachten hebben en
  • hierdoor angsten en stress ervaren.

Ook kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen kunnen ook baat hebben bij deze energievorm.
De energie zorgt voor ontspanning en brengt rust.

Deze staat van zijn werkt ook door op de rest van het gezin en het is aan te raden om ook de overige gezinsleden mee te nemen in deze Gold Healing. Dit zal de werking versterken en meer rust brengen in het hele gezin.